Kikærtepizza med gedeost og svampe
1-2 personer
Ingredienser
1 dåse kikærter
2 æg
2 spsk loppefrøskaller
1 tsk salt
Toppings
Svampe
Rødløg
Gedeost
Pizzasovs lavet af blendet tomat eller dampet græskar.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 275 grader (almindelig ovn, ikke varmluft), og placer en bageplade med bunden opad midt i ovnen.
Kom kikærter, æg, loppefrøskaller og salt i en blender, og blend til en glat og lind dej.
Fordel dejen på en anden bageplade beklædt med bagepapir. Brug en dejskraber til at forme en pizzabund, cirka 2 cm tyk.
Træk bagepapiret med bunden over på den forvarmede bageplade, og bag i 10 minutter.
Klargør imens dine toppings. Du kan lave en enkel pizzasauce af blendede tomater eller dampet græskar.
Tag bunden ud af ovnen, smør den med pizzasauce og fordel de ønskede toppings.
Bag pizzaen yderligere ca. 10 minutter, indtil toppings er let gyldne.
Lad pizzaen køle lidt af inden servering. Server gerne med en greenie eller en frisk salat.